Fair Grounds Foundation

Onze Fair Grounds Foundation

Naast de afdracht via de verkoop van Tea of Life thee, zien we dat steeds meer Private Label partners hun producten voorzien van het Fair Grounds Foundation keurmerk. Een mooie ontwikkeling!

De bijdragen gaan namelijk rechtstreeks naar de lokale theeplukkers en hun families, die het kunnen investeren in onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg rondom de theevelden. De partners kunnen zelf aangeven wat zij een belangrijk thema vinden. Een cateraar wil bijvoorbeeld verschil maken door basisschoolkinderen dagelijks een goede warme maaltijd te bieden, terwijl een biologische koffiebrander juist de lokale biodiversiteit wil bevorderen. De projecten worden altijd door lokale partijen uitgevoerd.

  • fairgrounds-childcarecenter
  • fairgrounds-foundation-pharmacy
  • fairgrounds-foundation-playgrounds
  • fairgrounds-foundation-communitycenter
Je hoeft zoiets niet te doen. Je kunt lokaal produceren, want het product is van topkwaliteit. En de kennis ook. Maar de omstandigheden zijn dat nog niet. Dan kun je je schouders ophalen. Maar je kunt er ook voor kiezen om daar wél wat aan te doen. De mensen met wie je samenwerkt een betere toekomst bieden.

Pim Oostrom | Directeur Axxent Masters in Tea