What's your favourite number today?

bradley's-theekist-horeca

VERRASSENDE THEECONCEPTEN MET BELEVING EXCLUSIEF VOOR DE HORECA

Onderscheidende thee is belangrijk voor iedere horecagelegenheid. Gasten verwachten immers een unieke beleving als ze uit zijn. Bradley’s speelt daarop in door haar kwaliteitsthee exclusief aan de horeca te leveren. Elke range heeft zijn eigen aantrekkelijk vormgegeven verpakking, die voor een unieke presentatie zorgt. Bovendien is alle Bradley’s thee Fairtrade gecertificeerd.

De succesnummers van de Favourites, de biologische smaken uit de Organic-lijn en Pyramids en Piraminis met een eigen twist zijn alle vier premiumconcepten met verrassende smaken in stijlvolle verpakkingen. De herkenbare nummers op de verpakking vertegenwoordigen elk een specifieke smaak.

Bradley’s is er voor de echte theeliefhebber. What’s your favourite number today?

ONDERNEMER AAN HET WOORD

Gastropub Van Kinsbergen – Wij hebben voor Bradley’s gekozen omdat het een heel mooi merk is. Wij vinden de huisstijl van een merk erg belangrijk en Bradley’s past goed bij onze zaak. Het zijn mooie natuurlijke kleuren en het heeft een ruim assortiment. Daarnaast is Bradley’s Organic en Fairtrade gecertificeerd en dat vinden wij ook heel erg belangrijk.

fairtrade-eerlijkehandel-duurzaam
organic-bio-duurzaam-skal
Als leverancier van een puur natuurproduct nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens, product en omgeving. We maken fundamenteel steeds betere keuzes. Meer impact op de waardeketen, meer focus op gecertificeerd biologisch, en op weg naar zero waste

Pim Oostrom | Directeur Axxent Masters in Tea

Contact over Bradley's

    • sunleaf-thee
    • teaoflife-thee
    • privatelabel-eigenmerk