Better tea, Better life

BETTER TEA, BETTER LIFE

Tea of Life drink je het liefst de hele dag door. Voor de out of home markt hebben we daarom verschillende Fairtrade (biologische) lijnen. Zo ben je altijd verzekert van een heerlijke kop Tea of Life, waar je ook bent.

Goede thee begint al aan het begin van de keten: bij de theeblaadjes die groeien op de hooggelegen theetuinen in Sri Lanka. Daar worden de theebladeren met de hand geplukt door vrouwen met jarenlange kennis en ervaring. De kruiden en thee worden gecombineerd tot een heerlijke blend.

In tegenstelling tot veel andere theemerken vindt ook de gehele verwerking plaats in het land van oorsprong, zodat de lokale economie zich kan ontwikkelen. Door middel van de vaste afdracht per verkochte kilo thee krijgen ook sociale initiatieven een kans.

Tea of Life:

  • Altijd Fairtrade, eventueel ook biologisch
  • Green Deal proof
  • Sociale impact
  • CO2-neutrale productielocatie

fairtrade-eerlijkehandel-duurzaam organic-bio-duurzaam-skal

teaoflife-logo-thee

Het Tea of Life logo

Heb je al eens goed naar het Tea of Life logo gekeken? De lijnen lopen rondom de verpakking door en staan voor onze verbinding met oorsprong. Ook zie je op deze lijnen verschillende iconen die voor kenmerkende elementen uit de Sri Lankaanse cultuur staan. Elke verpakking is weer anders. Hoeveel iconen herken jij?

Als leverancier van een puur natuurproduct nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens, product en omgeving. We maken fundamenteel steeds betere keuzes. Meer impact op de waardeketen, meer focus op gecertificeerd biologisch, en op weg naar zero waste

Pim Oostrom | Directeur Axxent Masters in Tea

Contact over Tea of Life